Laminaat is mooi, maar het leggen is een klus. Hoe los je dat op? Daar komt een hybride variant om de hoek kijken. Bijvoorbeeld in de vorm van quick-step livyn ambient click cl32. Nog makkelijker te leggen, maar tegelijkertijd ook echt laminaat. Slim, snel en vooral ook gemakkelijk dus.

Gemak en design

Waar het gaat om vloeren zijn gemak en design even waardevol. Het onderhouden van een vloer kost immers veel werk. Hoe gemakkelijker dit gedaan kan worden, hoe beter dat is. Tegelijkertijd wilt u een woning met een mooie strakke, maar ook warme uitstraling. Het zoeken naar de ideale bedekking is dan ook geen gemakkelijke klus. Vormen die verschillende soorten bijeen brengen winnen dan ook snel aan terrein. De laminaat tegels van Quick-Step zijn hier een goed voorbeeld van. Een vloer die je legt in delen, maar die wel een strak resultaat oplevert. Er zijn echter meer voordelen die aan dit type vloer hangen. Zo is hij bijvoorbeeld van PVC.

Alle kamers

Het komt eigenlijk nauwelijks voor. Woningen of kantoren die in elk vertrek dezelfde vloer hebben. Dit heeft onder meer te maken met de activiteiten in de betreffende ruimte. In een badkamer leg je geen vloerbedekking. Met de laminaat tegels is dat echter wel anders. Door de steeds verdergaande ontwikkeling is hij geschikt voor elk vertrek. Zeker ook omdat hij in vele varianten leverbaar is. In een oogwenk kunnen alle kamers van de woning dus bedekt zijn. Het klikken en leggen is immers het sterke punt van de Quick-Step vloer.

Comments are disabled.