vloer

Een mezzanine vloer voor de showroom is geen onbekend gezicht. Ook de entresol doet het goed. De entresolvloer, beter bekend als verdiepingsvloer of tussenvloer, is een zelfdragende constructie. Dit is niet alleen praktisch, maar ook heel erg mooi. De entresols worden namelijk afgewerkt met houten vloerpanelen en je hebt zelfs keuze uit verschillende accessoires die er goed bij passen. Een entresol is vooral erg handig bij het opslaan van goederen in bijvoorbeeld magazijnen. Ook in productiehallen, sportscholen en bedrijfsruimten zijn deze tussenvloeren onmisbaar. Waarom? Nou, met zo’n tussenvloer kun je behoorlijk wat ruimte winnen. Je kunt immers een extra ruimte/oppervlakte creëren, indien je over een pand beschikt die hoog genoeg is.

Wat is het voordeel van een entresolvloer?

Nou, zoals ik net al zei is een entresol heel erg handig om makkelijk extra ruimte te creëren. Daarnaast maakt zo’n tussenvloer het overbodig om nog te investeren in een verbouwing of verhuizing of iets dergelijks. De voornaamste reden dat bedrijven investeren in een entresolvloer heeft dus hoofdzakelijk te maken met ruimtegebrek. Toch is dit niet de enigste reden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Een mezzanine vloer voor de showroom? Als je in zulke dergelijke vloeren gaat investeren, speelt ook de efficiency een immense rol. Dit komt doordat er meer ruimte ontstaan, waardoor je vervolgens de werkprocessen kunt optimaliseren.

Hoe is een entresol opgebouwd?

Je hebt dus Een mezzanine vloer voor de showroom, entresolvloeren en nog veel meer. Maar hoe is zo’n entresol nou eigenlijk opgebouwd? De vloer bestaat voornamelijk uit allerlei stalen componenten. Deze stalen constructie wordt heel erg mooi afgewerkt. Dit gebeurt vaak met houten vloerpanelen, maar er zijn ook vloerpanelen in andere materialen beschikbaar. Deze vloerpanelen dienen voor een super harde toplaag. Handig, want hierdoor kun je er veel zware materialen over vervoeren. Ten slotte zijn de toegepaste materialen herbruikbaar als je eventueel de ruimte gaat aanpassen of zelfs een verhuizing overweegt.

Comments are disabled.